baloghjani.hu

Új motivációt adott ez a verseny

21.Mikulás Rallye-beszámoló
Nem várt izgalmakat hozott az immár 21. alkalommal megrendezett Mikulás Rally. A mezőny összetétele megközelítette egy ORB futam színvonalát, a versenyzőpárosok pedig szoros csatát vívtak az egész verseny folyamán.
Balogh Jani és Holczer Dani a Hadik Rallye Team Ford Fiesta R5-ösével állt rajthoz, mert szerették volna kipróbálni, hogy milyen élmény egy ilyen autóval murván közlekedni. A barátkozós kilométerek könnyed ismerkedést és egy nem várt eredményt hoztak.
Balogh Jani:„ A titkon remélt forgatókönyv szerint telt a Mikulás Rallye, próbáltuk könnyedebben kezelni ezt a feladatot és nem ráfeszülni a minél jobb helyezésre. Kíváncsiak voltunk, hogy mennyire működőképes egy ilyen felállás, és mennyire tudunk együttműködni a csapattal. Igyekeztünk minél több információhoz jutni, és belőni, hogy hol is van a helyünk ezzel a típusú autóval a versenyzőtársak között.”
Az első gyorsasági eredménye is jól mutatta, hogy a programban szereplő hat szakasz nem lesz sétagalopp a győzelemre hajtó párosoknak. Nagy meglepetésre a teszt kilométerek ellenére már itt meg tudott villanni az újdonsült csapat.

!